Последни новини

Harley-Davidson представя нов bagger стил с вдъхновяващи части и аксесоари

25 март 2020

Harley-Davidson представя нов bagger стил с вдъхновяващи части и аксесоари

Harley-Davidson не изневерява на класата си и предоставя всички части и елементи, които са

ви необходими, за да може моторът да отразява индивидуалния почерк и

да говори вместо своя притежател.

Колекция Endgame TM
Тази колекция помага за достигане пределите на персоналния стил. Тя се характеризира с оригинален, високотехнологичен, индустриален дизайн, който помага за завършения вид на тъмни или ярки мотори. Артикулите включват графитени и черни ръкохватки, които осигуряват отличен контрол и удобство.
Колекцията се допълва и от невероятни степенки, подсилени от диамантено покритие за перфектна поддръжка на краката. Към това се прибавят и нови подложки за спирачния педал, както и за скоростния лост, който се отличава с прорезен дизайн. Новата колекция на Harley-Davidson се отличава с внимание към детайла – тя обхваща дори бутони за превключване, всички подчинени на дръзкия индустриален стил.


Колекция Streamliner™
Подвластен на извитите форми и дълги хоризонтали колекция Black Streamliner ™ придава съвременен завършек на класическото излъчване на Harley-Davidson. В основата му са полирани хромирани ленти, подплатени богато с черно, които придават мрачен и аеродинамичен вид на мотора. Колекцията включва подгряващи ръкохватки, монтажни комплекти и спирачни педали и степенки, вдъхновени от модел като Street Glide ®


Части и аксесоари за Bagger
Агресивен стил с контроли (педал за спирачката и лостчето за скорости) от последно поколение, персонализирани колела и комплекти за преобразуване на платформите в степенки. Частите и аксесоарите на Harley-Davidson осигуряват онова специално отношение, от което се нуждае истинският ездач, за да се открои от тълпата.  Чрез подбрани комплекти и части към FL Softail® или Touring мотоциклетите, може да се постигне агресивен и атрактивен вид.
Комплектите включат колела с елегантен дизайн и 14 спици от всяка страна с марка Fugitive ™, подложки за спирачни педали, комплекти за повишаване на работния обем и още много.

За Harley-Davidson
От 1903 г. Harley-Davidson сбъдва мечти за лична свобода с персонализирани мотоциклети, преживявания и събития, които гарантират удоволствието от карането на мотори. Всичко това е придружено с пълна
гама от части за мотоциклети, аксесоари и облекло.


inline_zff2e4209acc2be62c46dd5d57418a0b_98c408091545.jpginline_e46e8e72e0b997aaef29a3e8a87ad280_3ee862322619.jpg

inline_pd0eee679b90194828f7bc3bff25ab8b_a820bdaf4b20.jpg

Назад