Performance Riding Jeans

Performance Riding Jeans

Карайте с увереност и изглеждайте страхотно с новите H-D® PerformanceRiding Jeans!

Безопасността е най-важна, но не прави компромиси със стила. Технически най-напредналите дънки за мотоциклет, Harley-Davidson® Performance Riding Jeans Ви дават най-доброто и по двата параграфа, като осигуряват допълнителна защита на пътя, но се грижат никога да не правите компромис със стила.

Изглеждайте добре както на мотора, така и когато слезете от него

Нашите Performance Riding Jeans се правят от най-висококачествен дънков плат с иновативна нова подплата и са екипирани да предоставят два пъти по-висока устойчивост на надраскване при наполовина по-леко тегло от другите подобни видове дънки. Високи технологии отвътре, чист стил отвън. Те са създадени, за да изглеждате добре както на мотора, така и след слизане от него

Най-накрая Вашите дългоочаквани дънки за мотор са тук.
Изглеждайте добре както на мотора, така и когато слезете от него

Достатъчно яки за пътя

Подплата ROOMOTO®

Във всеки чифт от нашите дънки са зашити комфорт, стил и защита, за да имате увереност, когато сте на пътя - и в дестинацията си - по Ваше собствено желание. Тези джинси са ушити с патентована, най-добра в класа си ROOMOTO® подплата, която да защити гърба, ханша, задната част на краката, бедрата и коленете.

Наполовина колкото традиционните материали за подплата, ROOMOTO® е лека, но Ви дава два пъти по-висока устойчивост на издраскване от другите дънки за мотор. Напълно дишащ и с охлаждащи, антибактериални и водоустойчиви свойства, ROOMOTO® е единственият защитен материал за подплата, създаден специално за ездачите на мотори, който Ви позволява да карате по-дълго, като Ви пази сухи, охладени и свежи.

Достатъчно яки за пътя
Riding Jeans
riding-jeans-genuine.png
  • Частично подплатени със същата ROOMOTO® подплата, както панталоните FXRG®
  • Полу-висок, приляга точно под естествената талия
  • Изкуствено състарен вид
  • Тесен крачол за мъже с лек срез за ботуши и тесен крачол за жени, срязан да се носи вътре в ботушите
  • Разтегателен плат за повече комфорт на ездача
  • Джобове за предпазна броня на хълбока и коляното.
riding-jeans-original.png
riding jeans